Til dig som modtager

Har du en følelse af at din krop/psyke forsøger at fortælle dig noget, så er du godt på vej.
Du er nemlig begyndt at lytte….

Der er naturligvis stor forskel på udførelsen af massage. Jeg mener at det er vigtigt for effekten, at massøren formår at komme helt ind i de spændte områder, frem for at stryge på overfladen. Det kræver en særlig teknik at kunne gå dybt, mens det samtidig er dejligt og ikke overskrider smerte tærsklen mere end det jeg kalder “behagelig” smerte! Mange oplever både tilfredsstillelse og lindring, ved at behandlingen går helt ind og virker akkurat dér hvor de har brug for det.

Berøring for at opnå sundhed og lykke
Massage er blevet udøvet i årtusinder, og dens virkninger er veldokumenterede, idet det klart kan mærkes, at det er godt for os – regelmæssig behandling betyder, at vi bliver roligere, sundere og lykkeligere.
Når mange kalder massagen for “afhængighedsskabende” eller “stærkt vanedannende”, så er det fordi man ikke har lyst til at undvære den igen, når man først har prøvet noget, der virker.

Så hvordan virker den
Massage sætter komplekse processer igang under huden: Hormoner og `signalstoffer` overfører beskeder til hjernen og retur, nogle stimulerende på musklerne og andre beroligende.
Berøring er kendt for at forøge mængden af oxytocin, hormonet, som får os til at slappe af, hvilket i vores fortravlet, moderne liv er et nødvendigt middel til at genoprette balancen i vores fysiske og psykiske velbefindende.

Kort sagt kan god og dyb massage:
Optimere ydeevne – både for krop og psyke
Reducere stress
Reducere muskelsmerter
Fremme det sunde humør
Fremme immunforsvarets effekt
Øge blodgennemstrømningen i krop og muskler
Løsne infiltrerede muskler (spændinger)
Give oplevelser af lethed, velvære, fleksibilitet og smertereduktion.

Er du stadig i tvivl ? 
Det er for nogle svært at modtage massage, men fortvivl ikke.
Evnen til at have tillid og lade stå til skal somme tider også læres. Vær blot modtagelig overfor berøringen, tillad mig at flytte dine lemmer for dig, når det behøves, og sig, hvis noget som helst er ubehageligt.
Er du kvinde beholder du blot din BH (dog ikke sports bh) og trusse på under hele massagen, jeg skal nok komme til alligevel.
Er du mand beholder du også dine inderste underklæder på.
Det er kun de områder af kroppen, der bearbejdes, som behøver at være blottet, et område af gangen.

Håber du nu føler dig så tryg, så du har lyst til at gå videre.
Se hvilke behandling og varighed der passer dig bedst.

Pin It on Pinterest