Behandlinger og varighed

Der findes flere forskellige behandlingsmetoder af forskellig varighed. Nedenfor kan du læse om nogle af de typiske massagebehandlinger, jeg tilbyder.

Fuld kropsmassage
Denne behandling varer typisk 60-90 minutter og tager udgangspunkt i hele din krop. Du kan sagtens have et bestemt område på kroppen, eller en problemstilling som tema – og det er dèr fokus lægges under massagen, selvom vi kommer omkring det meste af kroppen i massagen.
Massagen tilpasses for hver behandling efter dine behov, som du har på det pågældende tidspunkt.
Det primære formål med massagen er, at styrke immunforsvaret, forebygge stress, forbedre blodcirkulationen, lindre og behandle smerter og afhjælpe spændingshovedpine.

Rygmassage
Denne massageform tager hele ryggen som udgangspunkt og varer typisk 30 minutter. Rygproblemer er en af de mest udbredte folkesygdomme og behandling af dette problem er essentielt for dit velbefindende i din dagligdag, hvis du f.eks har et stående- eller stillesiddende arbejde, er det ofte den nederste del af ryggen – lænden og benene, som er vigtig at få behandlet, i og med at den/de bærer hele overkroppen.
Mange oplever ømhed mellem skuldrene samt træthed i ryggen. Derfor behandles øvre ryg også, da der ofte ophober sig spændinger særligt ved stillesidende arbejde eller hensigtsmæssige arbejdsstillinger.
Hovedpine/migræne kan afhjælpes ved massage af øvre ryg samt i nakken. Ofte gives der også massage af hovedbunden samt pande, da spændinger fra ryg og nakke kan trække helt frem i ansigtet.
Skader kan sagtens forebygges ved en regelmæssig og professionel rygmassage, så vent ikke – det bliver kun værre, såfremt du ikke får behandling.

Ryg-, nakke- og hovedbundsmassage
Stress og hovedpine kender vi alle til og det begrænser os i dagligdagen. Med denne massagemetode får kroppen og sindet lov til at slappe fuldkommen af, hvorved de selv helbredende processer aktiveres. Energiblokeringer opløses og spændinger samt stress, kan på en helt naturlig måde behandles.
Der tages udgangspunkt i nakken,øvre ryg, skuldrene samt hovedbunden og ansigtet. Vi går alle rundt med større eller mindre spændinger, som vil blive løsnet op. Man vil opleve en lethed, og samtidig opstår der en dejlig følelse af velvære ved denne massageform. Denne behandlingsform tager typisk 30-45 minutter.

Benmassage
Mange prioriterer ikke deres ben særlig højt, trods det er netop disse, som bærer rundt på os hver eneste dag i mange timer. Det kan dog blive et decideret problem ikke, at få behandlet sine ømme lægge, lår og nedre ryg, da de rent biomekanisk spiller en stor rolle; de er bl.a. din stødabsorbering og assistance til at holde balancen.
Massageformen er utrolig afslappende og der fokuseres på, at få det spændte muskulatur til at slappe af, hvilket bl.a. er vores lægge. Motionister og sportsfolk har i særdeleshed behov for, at få masseret deres ben, da deres ben ofte bliver udfordret.
Denne behandlingsform tager typisk 30 minutter.

Anti-stress-massage
Anti-stress-massage virker afstressende og giver dig ro i sindet, en dybere og lettere vejrtrækning og øger din bevidsthed mellem krop og sind.
Denne massageform er en udelukkende behagelig massage, hvor hele kroppen arbejdes igennem med blide greb, strygninger og lette tryk på musklerne. Med denne behandling får du løsnet op i de største spændinger i kroppen.
Det fysiske aspekt sigter imod at blødgøre muskelspændinger, opløse infiltrationer, skabe “flow” i kroppens kredsløb, stimulere nervesystemet og forøge velvære, ved at kroppen har mulighed for at koble af og lade op igen.
Denne behandling varer 60 minutter.
Der frigives hormonet oxytocin, som er et velvære/lykkehormon, der udskilles i kroppen, hver gang du gør noget godt for dig selv. Berøring er det, som stimulerer frigørelsen af oxytocin aller mest og alle har behov for dette – om de ved det eller ej.
Massagen er blid, men blodcirkulationen øges og dette er medvirkende til udrensning af kroppen. Massageformen er individuel efter netop dine behov.

Graviditetsmassage på speciel brik
Massagebehandlingen er tilpasset til gravide, og formålet er at løsne op på de ømme områder og skabe velvære.
Olien som anvendes er allergivenlig, duftfri og “fedter” ikke. Der er ingen parabener, parfume og er helt konserveringfri.
Massagen
•  …giver dig og dit barn øget blodcirkulation
• …øger lymfecirkulationen hvilket mindsker hævelse
•  …lindrer trætte og ømme muskler hvorved bl.a. uro i benene afhjælpes
• …giver dig velvære og en velfortjent og tiltrængt pause, hvor du kan forkæle dig selv, slappe af og nyde din krop i forandring
Denne behandlingsform tager omkring 45 minutter og kan udføres under hele graviditeten.

Har du fundet den behandling og varighed du ønsker, kan du gå videre her og se priser
Er du stadig i tvivl eller måske blot ønsker min vurdering af din situation, kan du kontakte mig her eller på mobil 2040 3040

Pin It on Pinterest