Lær mig at kende

Hvem er jeg og hvad er min baggrund?

Hej! Mit navn er Jannie

… og jeg har altid interesseret mig for mennesker og deres velbehag. Efter mange år i IT-branchen, tog jeg i 2002 omsider springet, da jeg uddannede mig som fysiurgisk massør, hvilket jeg blev i 2003. To år efter tog jeg så det store skridt og åbnede min første klinik, hvilket jeg har haft lige siden. Jeg har sidenhen taget utallige kurser og videreuddannelse, da jeg mener, at man er nødt til at udvikle og opdatere sig hele tiden. Det er ikke altid, at jeg benytter alle mine egenskaber, men jeg bruger dem som værktøj om nødvendigt.

I dag hjælper jeg hver dag mine klienter med at forebygge, diagnosticere og behandle fysiske udfordringer. Med behandlingsformer som bl.a. fysiurgisk massage, anti-stress massage, akupressur og japansk lifting kan jeg hjælpe dig med alt fra dybdegående behandling til en stressfri pause, som både lindrer kroppen for smerter og sindet for bekymringer.

Kunne du tænke dig at booke en tid hos mig, så kan du gøre det lige her.

Hvad siger kunderne?

"Jannie er super professionel og man føler sig altid velkommen når man træder ind i hendes klinik. Behandlingen jeg får hjælper mig til at have overskud til at klare hverdagen."

 

– Stine Mortensen

"Jeg kan varmt anbefalde Clinic Bodycare og har været der en del igennem årene. Den massage jeg får kan mærkes, men er ikke forbundet med smerte, hvilket jeg har oplevet andre steder."

 

– Ulla Pedersen

"Jeg har været hos Clinic Bodycare i forbindelse med mine graviditeter og jeg har altid følt mig i rigtig gode og trykke rammer, hvilket har gjort min graviditetsperiode meget nemmere."

 

– Kirsten Nielsen