Lær mig at kende

Hvem er jeg og hvad er min baggrund?

Hej! Mit navn er Jannie

… og jeg har altid interesseret mig for mennesker og deres velbehag. Efter mange år i IT-branchen, tog jeg i 2002 omsider springet, da jeg uddannede mig som fysiurgisk massør, hvilket jeg blev i 2003. To år efter tog jeg så det store skridt og åbnede min første klinik, hvilket jeg har haft lige siden. Jeg har sidenhen taget utallige kurser og videreuddannelse, da jeg mener, at man er nødt til at udvikle og opdatere sig hele tiden. Det er ikke altid, at jeg benytter alle mine egenskaber, men jeg bruger dem som værktøj om nødvendigt.

I dag hjælper jeg hver dag mine klienter med at forebygge, diagnosticere og behandle fysiske udfordringer. Med behandlingsformer som bl.a. fysiurgisk massage, anti-stress massage, akupressur og japansk lifting kan jeg hjælpe dig med alt fra dybdegående behandling til en stressfri pause, som både lindrer kroppen for smerter og sindet for bekymringer.

Kunne du tænke dig at booke en tid hos mig, så kan du gøre det lige her.

Stig Hansen
Stig Hansen
2022-08-26
Suveræn dygtig massør. Er vidende om hele kroppen og sammenhænge. Er rigtig dygtig til at finde ud af, hvad og ikke mindst hvor der skal sættes ind, når kroppen værker et sted. Kan 100% varmt anbefales.
Dani Younis
Dani Younis
2022-08-15
Aldrig har jeg fået en bedre massage i mit liv. Seriøst blev overrasket. Hun kan både trykke til, men på den rigtige måde, hvor man kan mærke at det hjælper også har hun den bedste service mindet måde at være overfor en på. Hun lytter til en og er ærlig og vil gerne hjælpe en oprigtigt. Tak for din massage Jannie! Jeg kommer helt sikkert igen:)
Eva og Henrik
Eva og Henrik
2022-07-08
Jeg kommet hos Janni i mange år og Janni er bare den bedste, hun lytter hvad man bøvler med, og får løsnet og lindret. Jeg tager altid minimum 2 gange for at behandle min krop optimalt.
Pia Hjemsted
Pia Hjemsted
2022-07-02
Jannie er rigtig sød. Jeg fik en prøvebehandling som var dejlig. Glæder mig til næste gang!😊👍🏻
Rachida Aissa
Rachida Aissa
2022-06-03
Jeg kan varmt anbefale Jannie til alle der har brug for en dejlig massage oplevelse . Jannie er super dygtig og meget søde.
Janne Toft Jensen
Janne Toft Jensen
2022-05-31
Jeg er kommet hos Jannie i Clinique Bodycare med mellemrum i en længere årrække og er altid meget tilfreds med behandlingen. Jannie er sød og vidende og god til at ramme det rette tryk i massagen til lige netop min krop. Hun har mine bedste anbefalinger.
Dorte Thomasen
Dorte Thomasen
2022-05-27
Et dejligt sted, med en professionel tilgang til mig og mine behov. Jeg har fået massage der i mange år og jeg forsætter.
lone damgaard
lone damgaard
2022-05-03
I love it 💕💕 Jeg har været igennem et stort kræftforløb og i den forbindelse tog jeg fat i Jannie og spurgte om hun ville hjælpe med at få min krop tilbage. Jeg har kendt Jannie i 10 år hvor hun var massør på mit job. Har ikke tidl oplevet den form for massage , så derfor var det naturligt at kontakte hende. En ting er at hun er en fantastisk massør, men hun giver også så meget mentalt, som man ikke får andre steder. Hun har noget i sig, som giver en ro, tryghed og ikke mindst føler jeg mig som et helt menneske efter behandling. Jeg føler jeg får så meget mere end blot massage 🙏 Hun giver så meget mere en massage. Hun har et utroligt indlevelses evne som få har. Tak for dig 🙏,