Lidt om klinikken…

Hvem er jeg og hvad er min baggrund?

Hej! Jeg hedder Jannie

Fysiurgisk massør, Stress konsulent, Kostvejleder, Yoga massage terapeut, Instruktør i babymassage, Babyterapeut, Akupressur master, Japansk lifting

Jeg er født i 1963 og hele ideen blev udsprunget af lysten og nysgerrigheden til at blive selvstændig, efter mange år i Data/ IT branchen, som for mig efterhånden var blevet for stressende at være en del af.

I 2002 påbegyndte jeg sideløbende med mit job, uddannelsen som Fysiurgisk massør og afsluttede i 2003.

I 2005 tog jeg så springet. Opsagde mit godt betalte job og åbnede min første klinik.

Igennem årene er det blevet til et utal af kurser/uddannelser, da jeg er en person som elsker at få ny viden inden for de områder jeg arbejder med. Det være sig fysiske problemer, psykiske ubalancer og generelt krops forståelse.

Det er ikke alle jeg bruger i mine tilbud, men jeg benytter mig at mange forskellige teknikker, som jeg har erfaring med virker.
Så jeg vil tillade mig at sige at min form for Fysiurgisk massage ikke er som tidl. prøvet og langt fra det jeg lærte i 2002/2003.

Hvad siger kunderne?

"Jannie er super professionel og man føler sig altid velkommen når man træder ind i hendes klinik. Behandlingen jeg får hjælper mig til at have overskud til at klare hverdagen."

 

– Stine Mortensen

"Jeg kan varmt anbefalde Clinic Bodycare og har været der en del igennem årene. Den massage jeg får kan mærkes, men er ikke forbundet med smerte, hvilket jeg har oplevet andre steder."

 

– Ulla Pedersen

"Jeg har været hos Clinic Bodycare i forbindelse med mine graviditeter og jeg har altid følt mig i rigtig gode og trykke rammer, hvilket har gjort min graviditetsperiode meget nemmere."

 

– Kirsten Nielsen