At modtage massage

Har du en følelse af at din krop/psyke forsøger at fortælle dig noget, så er du godt på vej. Du er nemlig begyndt at lytte….

Teknik og udførelse

 Udførelsen af massage er naturligvis forskellig – og det bør den også være. Det skal udføres individuelt til den enkelte person, da vi alle er forskellige og har unikke kroppe. Jeg gør mig umage ved at læse din krop, så jeg på bedst mulig vis kan behandle dig. Min behandling består ofte af dybdegående massage i de spændte områder, hvor der ikke overskrides smertetærskler. Smertetærsklen har den funktion, at fortælle kroppen stop, når den bliver udsat for tilstrækkeligt pres – og den funktion skal man stole på. Derfor mener jeg, at god massage skal kunne mærkes, men må ikke give dig langvarig smerte – kun ‘behagelig’ smerte!

Effekten af massage

Det er dejligt at modtage massage, men har det også en egentlig terapeutisk værdi?
Svaret er ja – og virkningen omfatter også stress og ande psykiske lidelser. Kort fortalt aktiverer massagen den del af hjernen, som er forbundet med følelser af lykke og tilfredshed – og sænker samtidig mængden af stresshormoner, som giver os uro og på sigt kan nedbryde kroppen langsomt. Massage er ikke blot fysisk, men aktiverer også hormoner i hjernen (bl.a. oxytocin), som får os til at spænde af, beroliger og sænker stresshormon-niveauet. Størstedelen af effekten halveres efter få minutter, men den resterende mængde har vi glæde af længe efter. Oxytocin udløses primært ved berøring og dermed også massage.

God massage – kort fortalt

R

Optimerer din ydeevne

R

Reducerer stresshormoner

R

Dæmper muskelsmerter

R

Fremmer det sunde humør

R

Booster dit immunforsvar

R

Øger din blodgennemstrømning

R

Løsner muskelspændinger

R

Giver dig følelsen af velvære

Skal vi få kigget på det?

Se hvilke behandlinger, som passer bedst til dig herunder.

Du er blot 3 trin fra en god oplevelse

1. Kontakt mig

Kontakt mig via nedenstående kontaktoplysninger på telefon eller mail.

2. Book en tid

Vi finder den rette behandling til dig samt et tidspunkt, som passer dig godt.

3. Nyd din massage

Mød op til den aftalte tid og nyd din behandling i trygge rammer.