Massagekursus for par

Kom tættere på din partner og få ekstra redskaber til et bedre samvær. Både velegnet til par, veninder og vennepar.

Efter endt kursus vil I være bedre til

Tolkning & sansning af hinandens kroppe

At lære hinandens personlige grænser

At afhjælpe kropslig smerte og uro

Omsorgsfuld og nærværende massage

Et massagekursus for alle

Det er vigtigt for mig, at kunne tilbyde et massagekursus, som der har plads til alle. Store som små, unge som ældre. Der er altså ikke krav for at kunne deltage i et kursus – pånær en lyst til at lære at give god massage. Jeg har en klar plan om hvilke ting, som vi skal igennem på kurset, men tilpasser det meget gerne med jeres ønsker og behov, hvorfor I meget gerne må ønske dette ved tilmeldingen.

At give forkert massage kan gøre ondt værre. Derfor starter vi med at gennemgå elementære massageteknikker, som anvendes i fysiurgisk massage, som er fundamentet for at give en god og korrekt massage. Det kan variere meget fra krop til krop og fra sted til sted, hvorfor vi virkelig vil gå i dybden med dette. På den måde vil I lære at kunne behandle hinanden, når I har ondt i eks. nakken, lænden eller benene. Med effektive akupressur-punkter vil jeg også lære jer, hvordan I kan bruge disse. Som akupressur vil jeg også lære jer, hvordan I kan benytte akupressur til at stimulere kroppens meridianer med tryk, som opnår den samme effekt som ved akupunktur – dog uden nåle. Par-sessionerne foregår ved, at I øver jer på hinanden efter at have fået instruktioner i grundprincipperne, greb og teknikker.

Mere end blot massage

Et massagekursus hos mig vil være end blot at lære massageteknikker. For massage kan meget andet. Det er nemlig et godt redskab til at udvise omsorg og kærlighed. Har I brug for at geare ned og lade sind og krop mødes for et øjeblik, så vil dette kursus være en fantastisk fælles oplevelse, som I vil have glæde af resten af livet.

Varighed & sted

Alle kurser afholdes på min klinik i Nordvestkøbenhavn – i trygge og beroligende omgivelser. Kurset består af 6 hyggelige timer, som kan være en lørdag eller søndag. Der vil være kaffe, the, frisk frugt og lidt sødt i løbet af dagen. Husk dog at medbringe frokost og en drikkedunk til vand.

 

Lyder det som noget for dig og din partner?

Køb et gavekort herunder og gør brug af oplevelsen, når I har aller mest brug for det.

Skal vi sætte et kryds i kalenderen?

Kontakt mig

Tag kontakt ved at ringe mig op, skrive en mail eller tilmelde jer kurset her.

Book en tid

Herefter finder vi en dato og tid, som passer jer bedst.

Nyd din massage

Mød op og få en anderledes oplevelse, som kan tages med hjem.